Select Page

Over mij

Al sinds ik kon praten was ik gek op verhalen. Ik kon er helemaal in verdrinken en ik vond het fantastisch om mensen daarin mee te nemen. Toen ik leerde lezen was ik dan ook altijd ergens in een leeshoek te vinden. Niet zo gek dat ik tijdens mijn Bachelor Communicatie de tijd van mijn leven had dus.

Inmiddels heb ik die kennis van taal en psychologie kunnen combineren met data in de online marketing. E-commerce, dropshippen, affiliate marketing en advertising zijn helemaal mijn ding. Ik werk voor zowel A-merken als eenpitters en geniet er elke dag weer van. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te experimenteren met eigen projecten. Die kennis en ervaring kan ik vervolgens weer toepassen voor klanten.

Dat is het leuke van online marketing. Je bent nooit klaar. Op Bloglife.nl schrijf ik daarom over mijn ervaringen en hoe ook jij online meer succes kunt behalen.

Heb je geen idee waar je moet beginnen, of heb je al een website en wil je graag exponentieel groeien? Neem dan even contact met me op. Ik help je graag verder!

Wat mijn klanten over me zeggen

Professioneel, op tijd en mega goede teksten + diensten. Het team van Danique is een team van experts en professionals die snappen dat een goede tekst niet alleen moet kloppen, maar ook moet converteren. Daarnaast is de samenwerking en communicatie erg fijn – iets wat niet vaak voorkomt in deze wereld. Ik ben mega tevreden met de diensten en raad het iedereen die een succes wilt maken van zijn of haar (affiliate) site van harte aan!

Jacko Meijaard

InternetSuccesGids.nl

Danique kan ik van harte aanbevelen. Iemand die professioneel en klantgericht werkt. Met oog voor de wensen van de klant, weet ze dit op een juiste wijze in te schatten en snel te handelen. Het door mijzelf opstellen van een concepttekst is geen probleem, echter de juiste formulering vraagt toch echt een professioneel tekstschrijver. En dat levert Danique uitstekend.

Yvonne van Bruggen

PvdA/GroenLinks

WELKOM!

Danique Nueboer
Hi! Mijn naam is Danique, een online marketeer die gespecialiseerd is in advertising, conversie optimalisatie en customer journeys. Met veel passie bijt ik me dagelijks vast in de data om vervolgens hyperwinstgevende campagnes op te zetten!