Select Page

Is de affiliate cursus van Jacko Meijaard de moeite waard?

Is de affiliate cursus van Jacko Meijaard de moeite waard?Score 69%Score 69%

Overal waar je kijkt vliegen de de cursussen je om de oren. Zelf ben ik er toch ook wel fan van, want het is de perfecte manier om thuisstudie te doen, zonder opgehouden te worden door ‘klasgenoten’. Maar eerlijk is eerlijk; er zit ook enorm veel troep tussen. Is dat met de affiliate cursus van Jacko Meijaard ook het geval?

Goeroes die denken alles te weten over een onderwerp waar ze nog niet eens met hun grote teen in staan. Mega irritant en vooral zonde van de markt. Want de échte goede mensen hebben eronder te lijden.

Affiliate cursus voor maar €47,-?

Ik val zeker weten in de doelgroep die altijd geïnteresseerd is in thuisstudie, dus het duurde niet lang voor ik de cursus van Jacko Meijaard tegenkwam. Zelf deed ik slechts een paar maanden aan affiliate marketing voor mezelf, maar voor mijn klanten weet ik wat de kracht van affiliates voor ze kan betekenen.

Het kriebelde altijd al om er zelf meer mee te doen, maar ik had er simpelweg de tijd nog niet voor. Alles uitzoeken kost toch weer tijd en met mijn motto ‘Aanraken is afmaken’ moet ik verstandige keuzes maken in wat ik wel en niet ga doen.

Dat kan ik overigens iedereen aanraden, want als je niet oppast verzuip je al snel in je eigen ideeën.

Terug naar de cursus. De meeste die je voorbij ziet komen zijn minimaal €500,-, dus ik was getriggerd toen ik die van Jacko zag. Voor slechts €47,- krijg je toegang tot de complete cursus, het forum en alles wat erbij hoort.

Dat ziet er ongeveer zo uit als hieronder. Er zijn verschillende modules (hoofdstukken) waarin weer meerdere video’s staan. Wanneer je alle modules volgens de aangegeven volgorde volgt, is het zeker dat succes de enige uitkomst zal zijn!

Geld verdienen vanachter je pc of laptop met een affiliate cursus

Droom jij ervan om je baas gedag te kunnen zeggen en voor altijd alleen nog maar afhankelijk te zijn van je laptop? Dan is affiliate marketing één van de manieren om dat te bereiken. Affiliate marketing is het proces waarbij een derde en onafhankelijke partij een product of dienst promoot van een bedrijf. Wanneer dit leidt tot een aankoop, wordt er commissie gerekend over de orderwaarde.

In Nederland zijn er natuurlijk ook talloze marketeers die werken als affiliate en die jarenlang hebben gewerkt aan het bouwen van een sterk domein. Dat werpt zijn vruchten af, want je kan een website zien als virtueel vastgoed. Zolang je maar waardevolle content blijft creëeren voor jouw doelgroep en thema, zul je keer op keer meer bezoekers trekken en verkopen realiseren.

Het mooie is dus dat je maar één keer een artikel hoeft te schrijven en daar vervolgens jarenlang van kan blijven profiteren. Een specialist in Nederland die daar écht werk van heeft gemaakt is Jacko Meijaard.

Starten met een affiliate cursus van Jacko Meijaard

Hij heeft daarom een cursus gemaakt waarbij hij je stap voor stap meeneemt in het hele traject. Hij legt je van begin tot eind uit hoe het werkt, wat je moet doen en vooral hoé je het moet doen. Geen geheimen of vage praatjes, maar een cursus waar je echt iets aan hebt.

Ik heb hem zelf ook doorlopen en ondanks dat het voor mij weinig nieuws was is het mega waardevol voor slechts €47,-. Dat is nog geen vijftig euro, waar je jouw hele leven mee om kunt gaan gooien.

Bouw een passief inkomen met affiliate marketing

Als je vandaag nog begint en je gaat het geleidelijk aan opbouwen, dan heb je voor je het weet een vast bedrag per maand dat je verdient. Heerlijk toch?!

PS: verwacht niet dat je binnen no time rijk bent. Het is slim werken, geduld hebben, kritisch zijn en altijd blijven optimaliseren. Als je daar maar in blijft investeren en de tijd voor neemt, dan ga je daar heel veel plezier van krijgen.

Start vandaag nog met de affiliate cursus

Hoor jij in de groep gemotiveerde ondernemers die wel tijd en energie willen investeren in een fijne toekomst? Dan is de affiliate cursus van Jacko Meijaard de beste keus. Een koopje als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Wanneer je je aanmeldt krijg je direct toegang tot alle content en kun je starten met affiliate marketing. Ik ben benieuwd, ga jij de stap wagen en écht succesvol worden? Puur vanuit huis? Ik had het wel geweten. 😉

Review

69%

Samenvatting Deze cursus is precies wat je zoekt als je nog een leek bent op het internet. Ben je al online marketeer? Dan kun je waarschijnlijk een aantal modules overslaan. Maar als je kijkt naar de prijs zou dat niet moeten uitmaken. Voor nog geen €50,- heb je echt het complete stappenplan voor een succesvolle affiliate website én toegang tot een coach.

Kosten
100%
Moeilijkheidsgraad
30%
Coaching
80%
Populariteit
95%
Duur van de cursus
40%

About The Author

Danique

Mijn naam is Danique, een online marketeer die gespecialiseerd is in advertising en customer journeys. Met veel passie bijt ik me dagelijks vast in de data om vervolgens hyperwinstgevende campagnes op te zetten!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WELKOM!

Danique Nueboer
Hi! Mijn naam is Danique, een online marketeer die gespecialiseerd is in advertising, conversie optimalisatie en customer journeys. Met veel passie bijt ik me dagelijks vast in de data om vervolgens hyperwinstgevende campagnes op te zetten!

Danique Nueboer bloglife

Online Geld Verdienen in 2021

Leer hoe je geld verdient vanachter je laptop in 2021. En dat met maar enkele uurtjes per dag of zelfs per week. 

Gelukt! Je krijgt binnen enkele minuten een mail van ons. Check voor de zekerheid even je spam!