Eat, sleep, blog, repeat.

Ik schrijf wekelijks over alles omtrent online marketing, ondernemen en geld verdienen vanuit huis. Welkom in mijn wereld! 

Nieuwste blogs

domein autoriteit verhogen

Affiliate marketing

Je moet even oefenen om het goed uit te spreken, maar dat komt met de tijd. Affiliate marketing houdt in dat je samenwerkt met bedrijven waardoor je commissies ontvangt. Wanneer je weet wie je doelgroep is, hoe je ze bereikt en hoe je ze overtuigt, dan is affiliate een prachtig passief verdienmodel. Het is gewoon online vastgoed.

Online marketing

Je kunt nog zo leuk schrijven en een mooi verhaal hebben, als je online marketing niet begrijpt en beheerst, gaat het hem niet worden. Het is de basis van je bedrijf en je hebt het nodig om jouw project tot een succes te maken. Ik laat je zien hoe je vindbaar wordt, met gemak klanten aantrekt en een schaalbaar bedrijf creëert.

Bloggen

Leven van bloggen is meer dan alleen lekker wat schrijven. Je moet een merk opbouwen, marketing toepassen voor jezelf en niet te vergeten: ook daadwerkelijk een expert zijn. Als jij niets nieuws te vertellen hebt en oppervlakkig blijft schrijven, dan wordt het hem niet. Ik laat je zien hoe je er een succes van maakt!

persoonlijke blog

Digital Nomad

Dit is waar je het uiteindelijk écht voor doet: vrijheid. Zelf bepalen waar en wanneer je werkt, maar ook zelf bepalen wat je verdient. Minder werken hoeft niet per definitie te betekenen dat je minder verdient namelijk. Slim werken is key. Heb je het goed op orde? Dan is het tijd om die lange reizen te gaan plannen!

1 op 1 coaching

Droom jij ervan om blogger te worden en daar een inkomen mee te verdienen? Zoek jij iets wat je op kunt bouwen naast je huidige baan, om daar vervolgens een wervelende business van te maken? Dan help ik je graag verder. 

In 8 sessies van 1 uur (om de week) laat ik je zien hoe je te werk gaat en hoe je direct een voorsprong op de concurrentie kunt hebben. Maandelijks is er ruimte voor 5, omdat alle focus op kwaliteit ligt. Passen wij bij elkaar? Stuur mij dan een bericht met daarin je motivatie!

Danique Nueboer bloglife